O NAMA

O NAMA

FINGYM je razvijena od strane dva evropski prepoznata stručnjaka u oblasti finansija iz Slovenije, Mihe Ureka i Nikole Maljkovića. Njihovo prijateljstvo sa Igorom Budisavljevićem i Željkom Rebračom razvilo se u partnerstvo i u priliku da se ova inovativna tehnologija proširi i na tržišta Srbije i Crne Gore.

Vođeni ličnim i profesionalnim iskustvom, svako na svoj način, Željko Rebrača i Igor Budisavljević su prepoznali prednosti i mogućnosti pomenutog proizvoda kao i sličnosti domaćih tržišta sa slovenačkim na kojem pomenuti proizvod već predstavlja standard kako kod pojedinaca tako i kod preduzeća a posebno u sektoru osiguranja.

Izazovi i poteškoće sa ličnim finansijama su univerzalan fenomen a ova alatka upravo otklanja mnoge nedoumice i daje odgovore na fundamentalna pitanja: Kakva je ocena mog finansijskog zdravlja i kako mogu pripremiti jednostavan plan da poboljšam svoje finansije? Kako ovaj proces može biti vrlo kompleksan i skup, uz pomoć ovog proizvoda uvodimo nove standarde na naše tržište u oblasti ličnih finansija.

Program je pravljen bez nepotrebnih komplikovanih stručnih izraza i pogodan je za svakog pojedinca. Ne postoje skrivene reklame finansijske industrije i što je najvažnije, program je zanimljiv korisnicima. Zajedno sa Mihom i Nikolom, Igor i Željko sa svojim lokalnim partnerima imaju mnogo iskustva u oblasti ličnih finansija i upravljanju istim. Željko Rebrača kao bivši NBA as i preduzetnik nakon košarkaške karijere, svojim ličnim iskustvom koje je sticao kroz razna iskušenja i probleme nastoji da pomogne drugima, pre svega sportistima, da ne čine iste greške kao i on u oblasti ličnih finansija.

Igor Budisavljević

Ima 7 godina iskustva u finansijskom sektoru. Magistar je finansija i jedan je od vodećih stručnjaka u Crnoj Gori iz oblasti upravljanja ličnom imovinom i investiranja na finansijskim tržištima.

Obrazovanje i radno iskustvo je dugi niz godina sticao u inostranstvu u najvećim svetskim finansijskim centrima nakon čega je formirao prvu Asset Management kompaniju u Crnoj Gori.

Trenutno je izvršni direktor u međunarodnom investicionom društvu Limit Prime Securities.

Željko Rebrača

Željko je proslavljeni bivši košarkaš i NBA as. Dvostruki je osvajač Eurolige kao i osvajač brojnih medalja sa reprezentacijom Jugoslavije, uključujući svetsko i dva puta evropsko zlato.

Nakon dugogodišnjeg igranja u Evropi (U Jugoslaviji, Grčkoj i Italiji) otisnuo se u NBA gde je proveo 6 godina igrajući za 3 različite ekipe, da bi karijeru završio u Španiji.

Svojim životnim iskustvom i znanjem koje je sticao u mnogim sredinama, okružen uspešnim sportistima, menadžerima i stručnjacima iz oblasti finansija, nastoji da kroz program FINGYM pomogne svim pojedincima a pre svega mladim sportistima koje tek čekaju iskušenja u oblasti ličnih finansija u toku i nakon karijere.

Desetogodišnje iskustvo nakon karijere u svojstvu investitora i preduzetnika omogućilo mu je da uvidi mnoge loše prakse i zloupotrebe kao i prilike koje se pružaju svakome ukoliko stekne dovoljno znanja da sam upravlja svojim finansijama kao i rizicima. Upravo tu je prepoznao benefite i vrednost proizvoda 360finance.guru i FINGYM projekta, jer nepristrasno i efikasno nadoknađuje znanje i pomaže pojedincima da maksimalno iskoriste svoj finansijski potencijal.

Proverite kako možemo da vam pomognemo Kontaktirajte nas.