FINGYM MISIJA

NAŠA MISIJA

Brojne studije po svetu potvrđuju da je nedovoljna finansijska pismenost razlog većine finansijskih problema pojedinaca u modernom vremenu. Finansijska pismenost u regionu je na najvišem nivou upravo u Sloveniji, a ukoliko se osvrnemo na poslednja istraživanja, ocena finansijske pismenosti u Sloveniji je samo 2 (od 5), što znači da čak ni većina Slovenaca ne razmišlja o svojoj finansijskoj budućnosti i ima nesređene lične finansije.

FINGYM želi podići nivo finansijske pismenosti kod svih pojedinaca i omogućiti im da srede svoje lične finansije. Naša misija je da podignemo svest pojedinca o tome kako njegove današnje odluke utiču na njegovu budućnost. Želimo da vam pomognemo da preuzmete nadzor i kontrolu nad ličnim finansijama. Želimo takođe da poboljšate ključne odluke oko upravljanja svojim ličnim finansijama i svojom imovinom. Želimo da otklonimo vaš finansijski stres i omogućimo vam lagodniji život.

Sve naše aktivnosti se temelje na najvišim standardima kompetentnosti i na etičnom kodeksu EFPA (European Financial Planning Association) koji je prihvaćen od strane nezavisnog udruženja evropskih finansijskih savetnika.

Takođe smo bronzani partner Olimpijskog Komiteta Slovenije. Naši stručnjaci su za Olimpijski Komitet Slovenije razvili program finansijskog obrazovanja za profesionalne sportiste. Predstavlja prvi takav obrazovni program u Evropi. Program je nastao pod okriljem Međunarodnog Olimpijskog Komiteta.

Proverite na koji način možemo da vam pomognemo. Kontaktirajte nas.