ŠTA JE FINANSIJSKI WELLNESS?

ŠTA JE FINANSIJSKI WELLNESS?

Finansijski wellness je na evropskom tlu nov, interaktivan i inovativan obrazovni program koji za cilj ima podizanje nivoa finansijske pismenosti, sređivanje ličnih finansija, smanjenje finansijskog stresa i poboljšanje »finansijskog« ponašanja zaposlenih. Program se fokusira na 24/7 obrazovanje i savetovanje uz upotrebu naprednih tehnologija.

FINANSIJSKI WELLLNESS

Naš proces omogućava da pojedinci značajno smanje finansijski stres i poboljšaju efikasnost svojih finansija.


FINANSIJSKO OBRAZOVANJE

Prosečna ocena finansijskog zdravlja zaposlenih na nivou firme

INTERAKTIVNO FINANSIJSKO PLANIRANJE

Izveštaj sa predloženim koracima i merama za poboljšanje finansijskog zdravlja zaposlenih i smanjenje njihovog finansijskog stresa

PRIDOBIJANJE ZNANJA I VEŠTINA

Interaktivan i moderan obrazovni program koji se temelji na specifičnim potrebama zaposlenih kroz sve životne faze

FINANSIJSKE NAVIKE

Sa sertifikatom firma svojim zaposlenima poručuje da im nije svejedno za njihova osećanja na poslu kao i van njega

NAŠ POGLED NA LIČNE FINANSIJE

Na tržištu ne postoji celokupna, slikovita a pritom jednostavna šema ličnih finansija, na osnovu koje bi pojedinac mogao da zna kako treba da gleda na lične finansije i moguće izazove i probleme. Zbog toga pojedinci često ne znaju ni šta su lične finansije niti šta sve obuhvataju i zašto je kvalitetno upravljanje njima od izuzetne važnosti za njih. Upravo zato smo razvili šemu Kvadrant Ličnih Finansija©, koja predstavlja inovativan i celokupan pogled na upravljanje ličnim finansijama. Pojedincu ili porodici predstavljamo lične finansije s pogledom »360 stepeni« na jednostavan i razumljiv način bez komplikovanog i stručnog jezika iz finansijske industrije. FINGYM finansijski wellness se zasniva na šemi Kvadrant Ličnih Finansija ©.

Proverite kako vam naši eksperti mogu pomoći. Kontaktirajte nas.